ایرانی
باقالی پلو با مرغ و آلو بخارا
این غذا یک ترکیب خوشمزه از مرغ سرخ شده با برنج ایرانی و آلو بخارا است که طعمی منحصر به فرد و خاطرهانگیز دارد.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۳/۲
باقالی پلو با مرغ و آلو بخارا
این غذا یک ترکیب خوشمزه از مرغ سرخ شده با برنج ایرانی و آلو بخارا است که طعمی منحصر به فرد و خاطرهانگیز دارد.
مواد لازم:
- ۱ کیلوگرم مرغ
- ۲ لیوان برنج
- ۱ عدد فلفل دلمهای
- ۲ عدد سیبزمینی
- ۲ عدد پیاز
- ۲ عدد گوجهفرنگی
- ۳ قاشق غذاخوری رب انار
- ۱/۲ لیوان آلو بخارا
- ۱ عدد هویج
- مقداری سبزیجات معطر (زعفران، نعنا خشک)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
- برنج را به مدت ۲ الی ۳ ساعت بخیسانید. سپس با آب و نمک بپزید تا نرم شود.
- پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- مرغها را به پیازها اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
- فلفل دلمهای، هویج (خرد شده) و گوجهفرنگیها را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- رب انار و آلو بخارا را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد.
- برنج پخته را در یک قابلمه بزرگ بریزید و مخلوط مرغ و سبزیجات را روی آن بریزید.
- برنج را دم کنید تا عطر و طعمها جذب شود.
- برای سرو، سیبزمینیها را خلالی سرخ کرده و بر روی باقالی پلو بریزید.
این غذا را به همراه ترشی و ماست سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.