ایرانی

باقالی پلو با مرغ و آلو بخارا

این غذا یک ترکیب خوشمزه از مرغ سرخ شده با برنج ایرانی و آلو بخارا است که طعمی منحصر به فرد و خاطره‌انگیز دارد.

باقالی پلو با مرغ و آلو بخارا

این غذا یک ترکیب خوشمزه از مرغ سرخ شده با برنج ایرانی و آلو بخارا است که طعمی منحصر به فرد و خاطره‌انگیز دارد.

مواد لازم:

  • ۱ کیلوگرم مرغ
  • ۲ لیوان برنج
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای
  • ۲ عدد سیب‌زمینی
  • ۲ عدد پیاز
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۳ قاشق غذاخوری رب انار
  • ۱/۲ لیوان آلو بخارا
  • ۱ عدد هویج
  • مقداری سبزیجات معطر (زعفران، نعنا خشک)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. برنج را به مدت ۲ الی ۳ ساعت بخیسانید. سپس با آب و نمک بپزید تا نرم شود.
  2. پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. مرغ‌ها را به پیازها اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
  4. فلفل دلمه‌ای، هویج (خرد شده) و گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  5. رب انار و آلو بخارا را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد.
  6. برنج پخته را در یک قابلمه بزرگ بریزید و مخلوط مرغ و سبزیجات را روی آن بریزید.
  7. برنج را دم کنید تا عطر و طعم‌ها جذب شود.
  8. برای سرو، سیب‌زمینی‌ها را خلالی سرخ کرده و بر روی باقالی پلو بریزید.

این غذا را به همراه ترشی و ماست سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط