بورانی اسفناج
بورانی اسفناج یک پیشغذای خوشمزه و مغذی است که با طعمی ملایم و کرمی برای مهمانیها یا صرف وعدههای غذایی روزانه عالی است.
زمان تقریبی مطالعه:۱ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۲/۲۳
بورانی اسفناج
بورانی اسفناج یک پیشغذای خوشمزه و مغذی است که با طعمی ملایم و کرمی برای مهمانیها یا صرف وعدههای غذایی روزانه عالی است.
مواد لازم:
- اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
- ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
- سیر: ۲ حبه (رنده شده)
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران دمکرده: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
- گردو ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
- اسفناجها را به دقت شسته و در آب در حال جوش به مدت ۲ دقیقه بپزید سپس آبکشی کنید.
- پس از سرد شدن، اسفناجها را خوب بچلانید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- در یک کاسه، اسفناج را با ماست، سیر رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
- در تابه، کره را ذوب کنید و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید، سپس مخلوط اسفناج را برای طعمدهی در تابه بگذارید.
- بعد از کمی تفت دادن، بورانی را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل گردو را روی آن بپاشید.
- سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.