ایرانی
خورش قیمه
خورش قیمه یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلنشین و عطر بینظیر پیاز و لیمو عمانی تهیه میشود.
2
۱۴۰۴/۲/۳
خورش قیمه
خورش قیمه یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلنشین و عطر بینظیر پیاز و لیمو عمانی تهیه میشود.
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی
- ۲ عدد پیاز بزرگ
- ۲ عدد سیبزمینی
- ۱ پیمانه لپه
- ۲ تا ۳ عدد لیمو عمانی
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- زردچوبه، نمک و فلفل بهمقدار لازم
- روغن مایع بهمقدار لازم
- ۴ تا ۵ لیوان آب
طرز تهیه:
- پیازها را خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- سپس، گوشت خورشتی را به پیازها اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- لپه را که از قبل خیس کردهاید به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. کمی تفت دهید.
- رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
- سپس، ۴ تا ۵ لیوان آب و لیمو عمانیهای سوراخ شده را به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد تا گوشت و لپه نرم شوند.
- در نهایت، سیبزمینیها را خلالی برش زده و سرخ کنید و به عنوان تزئین روی خورش قرار دهید.
- خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید و لذت ببرید!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.