سوپ

سوپ جو با گوشت دنده گوسفندی

این سوپ خوشمزه و مقوی، ترکیبی از دنده گوسفندی و جو نرم است که مناسب خانواده‌های پرجمعیت می‌باشد.

سوپ جو با گوشت دنده گوسفندی

این سوپ خوشمزه و مقوی، ترکیبی از دنده گوسفندی و جو نرم است که مناسب خانواده‌های پرجمعیت می‌باشد.

مواد لازم:

  • ۳۰۰ گرم دنده گوسفندی
  • ۱ پیمانه جو
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد هویج
  • ۱ عدد سیب‌زمینی
  • ۳-۴ پیمانه آب
  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • کمی نعناع خشک برای تزئین

طرز تهیه:

  1. ابتدا دنده‌های گوسفندی را با پیاز و روغن در قابلمه تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
  2. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط را چند دقیقه تفت دهید.
  3. جو را که از قبل خیس کرده‌اید، به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. آب را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید خوراک به جوش بیاید.
  5. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت بپزد تا گوشت نرم و جو پخته شود.
  6. در نیمه راه پخت، هویج و سیب‌زمینی را خلالی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
  7. در آخر، سوپ را امتحان کنید و در صورت نیاز نمک و ادویه اضافه کنید.
  8. سوپ را در ظرف سرو بکشید و با نعناع خشک تزئین کنید.

نوش جان!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط