قیمه نثار
خوراکی خوشمزه و خوشرنگ که با برنج زعفرانی و گوشت قرمز تهیه میشود، طعمی فراموشنشدنی دارد.
زمان تقریبی مطالعه:۱ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۱/۳۱
قیمه نثار
خوراکی خوشمزه و خوشرنگ که با برنج زعفرانی و گوشت قرمز تهیه میشود، طعمی فراموشنشدنی دارد.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم گوشت تیکه شده سردست گوسفند
- ۲ لیوان برنج
- ۱۱/۲ پیاز بزرگ
- ۱۰۰ میلیلیتر روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری ماست
- زعفران دمکرده به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پیاز را ریز خرد کنید و در روغن زیتون داغ تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.
- گوشت تیکه شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تمام طرفهاش قهوهای شود.
- یک لیوان آب به مخلوط اضافه کنید، نمک و فلفل را بزنید و بگذارید تا گوشت بپزد (حدود ۱.۵ ساعت).
- در انتهای پخت، زعفران دمکرده را به گوشت بیفزایید.
- برنج را با نمک بخیسانید و سپس با آب و مقداری روغن روی حرارت بگذارید تا بپزد.
- بعد از پخت برنج، آن را در ظرف سرو بکشید و گوشت و خورشت را روی آن بریزید. ماست را با زعفران مخلوط کرده و در کنار غذا سرو کنید.
- نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.