قیمه‌ نثار

خوراکی خوشمزه و خوش‌رنگ که با برنج زعفرانی و گوشت قرمز تهیه می‌شود، طعمی فراموش‌نشدنی دارد.

قیمه‌ نثار

خوراکی خوشمزه و خوش‌رنگ که با برنج زعفرانی و گوشت قرمز تهیه می‌شود، طعمی فراموش‌نشدنی دارد.

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم گوشت تیکه شده سردست گوسفند
  • ۲ لیوان برنج
  • ۱۱/۲ پیاز بزرگ
  • ۱۰۰ میلی‌لیتر روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن زیتون داغ تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.
  2. گوشت تیکه شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تمام طرف‌هاش قهوه‌ای شود.
  3. یک لیوان آب به مخلوط اضافه کنید، نمک و فلفل را بزنید و بگذارید تا گوشت بپزد (حدود ۱.۵ ساعت).
  4. در انتهای پخت، زعفران دم‌کرده را به گوشت بیفزایید.
  5. برنج را با نمک بخیسانید و سپس با آب و مقداری روغن روی حرارت بگذارید تا بپزد.
  6. بعد از پخت برنج، آن را در ظرف سرو بکشید و گوشت و خورشت را روی آن بریزید. ماست را با زعفران مخلوط کرده و در کنار غذا سرو کنید.
  7. نوش جان!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط