سالاد
ماهی سرخ شده با سیبزمینی و کاهو
در این غذا، طعم لذیذ ماهی به همراه سیبزمینی های ترد و سالاد کاهو، ترکیبی خوشمزه و سریع است که در ۳۰ دقیقه آماده میشود.
زمان تقریبی مطالعه:۱ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۱/۳۰
ماهی سرخ شده با سیبزمینی و کاهو
در این غذا، طعم لذیذ ماهی به همراه سیبزمینی های ترد و سالاد کاهو، ترکیبی خوشمزه و سریع است که در ۳۰ دقیقه آماده میشود.
مواد لازم:
- ماهی: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
- سیر: ۲ حبه
- کاهو: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن مایع: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- ماهی را با نمک و فلفل مزهدار کنید.
- پیاز را خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- سیبزمینیها را خلالی برش داده و در تابه دیگری سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
- پس از طلایی شدن پیاز، سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس ماهی را به تابه اضافه کنید و هر طرف را حدود ۳-۴ دقیقه سرخ کنید.
- در انتها، کاهو را شسته و خرد کنید و در کنار ماهی و سیبزمینی سرو کنید.
- نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.