ماکارونی با سس قارچ و خامه

ماکارونی با سس قارچ و خامه یک گزینه خوشمزه و بین‌المللی است که با ماکارونی فرمی یا ساده تهیه می‌شود و طعمی دلپذیر دارد.

ماکارونی با سس قارچ و خامه

این غذا یک گزینه خوشمزه و بین‌المللی است که با ترکیب قارچ و خامه تهیه می‌شود و طعمی دلپذیر دارد.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم ماکارونی
  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۱۰۰ میلی‌لیتر خامه
  • ۱ عدد فلفل سبز
  • ۱ عدد فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا ماکارونی را در آب جوش و نمک بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
  2. در یک تابه، کمی روغن بریزید و قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و در تابه تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. فلفل سبز و فلفل قرمز را به صورت نگینی خرد کرده و به قارچ‌ها اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.
  4. خامه را به مخلوط قارچ و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
  5. در آخر، ماکارونی پخته شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید.
  6. اجازه دهید تا همه مواد چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزند تا طعم‌ها به هم ترکیب شوند.

نکته مهم:

  • برای تزئین می‌توانید از پنیر رنده شده یا سبزیجات تازه استفاده کنید.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط