مرغ و سیبزمینی تنوری با پنیر
این غذا یک ترکیب خوشمزه از مرغ و سیبزمینی است که با پنیر پیتزا و فلفل دلمهای طعمی لذیذ پیدا میکند.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۷/۲۱
مرغ و سیبزمینی تنوری با پنیر
این غذا یک ترکیب خوشمزه از مرغ و سیبزمینی است که با پنیر پیتزا و فلفل دلمهای طعمی لذیذ پیدا میکند.
مواد لازم:
- ۴ تکه مرغ
- ۲ عدد سیبزمینی بزرگ
- ۱ عدد فلفل دلمهای (هر رنگی)
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ پیمانه پنیر پیتزا
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیبزمینیها را پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید. سپس در یک کاسه با کمی روغن، نمک و فلفل مخلوط کنید.
- تکههای مرغ را نیز با نمک و فلفل مزهدار کنید.
- در یک سینی فر، سیبزمینیها را به صورت یکنواخت قرار دهید و تکههای مرغ را روی آن بچینید.
- فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و روی مرغ و سیبزمینیها بریزید.
- سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ و سیبزمینیها کاملاً پخته شوند.
- در یک کاسه جداگانه، تخممرغها را هم زده و سپس پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.
- بعد از پختن مرغ و سیبزمینیها، مخلوط تخممرغ و پنیر را روی آنها ریخته و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
نکته مهم:
- میتوانید قبل از سرو، مقداری سبزی تازه یا جعفری خرد شده روی غذا بریزید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.