پلو
هویج پلو با گوشت قرمه
هویج پلو یک غذای خوشمزه و مغذی است که ترکیبی از برنج و هویج را با طعم لذیذ گوشت قرمه به ارمغان میآورد.
زمان تقریبی مطالعه:۱ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۶/۲۲
هویج پلو با گوشت قرمه
هویج پلو یک غذای خوشمزه و مغذی است که ترکیبی از برنج و هویج را با طعم لذیذ گوشت قرمه به ارمغان میآورد.
مواد لازم:
- ۲ فنجان برنج
- ۱ عدد هویج بزرگ (خرد شده)
- ۲۰۰ گرم گوشت قرمه (خورشتی)
- ۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
- برنج را با آب و مقداری نمک خیس کنید و بگذارید حداقل ۳۰ دقیقه بماند.
- در یک قابلمه، کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
- سپس گوشت قرمه را به پیاز اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- هویج خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
- برنج خیس خورده را به مخلوط اضافه کنید و به آن آب کافی بریزید تا برنج بپزد.
- درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج به آرامی بپزد تا نرم شود.
نکته مهم:
- برای کاهش کالری، میتوانید از روغن کمتری استفاده کنید یا برنج را به صورت بخارپز تهیه کنید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.