پلو
پلوقیمه با زعفران
این پلوقیمه خوشمزه و مقوی، طعمی فوقالعاده دارد و ترکیب گوشت گوسفند با برنج قهوهای و زعفران در آن بینظیر است.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۱/۲۹
پلوقیمه با زعفران
این پلوقیمه خوشمزه و مقوی، طعمی فوقالعاده دارد و ترکیب گوشت گوسفند با برنج قهوهای و زعفران در آن بینظیر است.
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم گوشت گوسفند (خورشتی)
- ۲ پیمانه برنج قهوهای
- ۲ قاشق غذاخوری کره محلی
- ۲ عدد گوجهفرنگی متوسط (خرد شده)
- ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه و دارچین به میزان لازم
- ۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
- ۴ پیمانه آب
طرز تهیه:
- در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود.
- سپس گوشت گوسفند را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید.
- گوجهفرنگیها را به ترکیب اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- آب را به مواد اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بپزید تا گوشت نرم شود.
- در یک قابلمه جداگانه، برنج قهوهای را با آب و نمک به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید.
- پس از پخت، روی برنج زعفران را بریزید و کره محلی را روی آن قرار دهید.
- در نهایت پلوقیمه را در ظرف سرو کشیده، با برنج قهوهای زعفرانی تزیین کنید و نوش جان نمایید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.