چلو مرغ سرخ شده با دورچین سیبزمینی
این غذا ترکیبی خوشمزه از مرغ سرخ شده، برنج و سیبزمینی است که سریع و آسان تهیه میشود.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۴/۱۰
مرغ سرخ شده با برنج و سیبزمینی
این غذا ترکیبی خوشمزه از مرغ سرخ شده، برنج و سیبزمینی است که سریع و آسان تهیه میشود.
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم مرغ (سینه یا ران)
- ۱ لیوان برنج
- ۱ عدد سیبزمینی بزرگ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- برنج را با آب بشویید و در آب نمک خیس کنید.
- سیبزمینی را پوست کنده و به شکل خلالی برش بزنید.
- در یک تابه، مقداری روغن بریزید و سیبزمینیها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را خارج کرده و کنار بگذارید.
- در همان تابه، مرغ را به قطعات کوچک برش داده و با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کنید. سپس آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
- در یک قابلمه، برنج خیس خورده را با ۲ لیوان آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
- وقتی برنج پخته شد، آن را در ظرف سرو ریخته و روی آن مرغ سرخ شده و سیبزمینیهای سرخ شده را بچینید.
نکته مهم:
- میتوانید به دلخواه از ادویههای دیگر مثل دارچین یا زعفران نیز استفاده کنید تا عطر و طعم بیشتری به غذا بدهید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.