کباب

کباب بال و پاچین مرغ با زعفران

کبابی خوشمزه و معطر که با ترکیب بال و پاچین مرغ و ادویه دودی کباب، یک تجربه لذیذ به ارمغان می‌آورد.

1
۱۴۰۴/۲/۱

کباب بال و پاچین مرغ با زعفران

کبابی خوشمزه و معطر که با ترکیب بال و پاچین مرغ و ادویه دودی کباب، یک تجربه لذیذ به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم:

  • 500 گرم بال مرغ
  • 300 گرم پاچین مرغ
  • 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده
  • 2 عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه دودی کباب
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • چوب کباب (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. بال و پاچین مرغ را با خرد کردن پیاز، زعفران دم‌کرده، سس مایونز، ادویه دودی، نمک و فلفل در یک کاسه مخلوط کنید.
  2. این مخلوط را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها خوب به خوراک بروید.
  3. مرغ‌های مارینه شده را به سیخ کشیده و روی کباب‌پز یا روی گریل با حرارت ملایم بپزید تا کاملاً پخته و طلایی شوند.
  4. کباب‌ها را با برنج زعفرانی یا نان سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط