دسر

کیک زعفرانی

کیک زعفرانی یک دسر خوشمزه و معطر است که با طعم دلپذیر زعفران ترکیب شده و می‌تواند به عنوان میان‌وعده یا دسر سرو شود.

کیک زعفرانی

کیک زعفرانی یک دسر خوشمزه و معطر است که با طعم دلپذیر زعفران ترکیب شده و می‌تواند به عنوان میان‌وعده یا دسر سرو شود.

مواد لازم:

  • ۱ بسته بیسکوییت شیر
  • ۱ فنجان شکر
  • ۲ فنجان آرد
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۱/۲ فنجان آب
  • ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه بزرگ، بیسکوییت‌های شیر را خرد کنید و سپس شکر و آرد را به آن اضافه کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  3. وانیل، آب و زعفران دم‌کرده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
  4. قالب کیک را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید.
  5. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود.
  6. پس از پخت، اجازه دهید کیک کمی خنک شود و سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

نکته مهم:

  • می‌توانید برای تزئین کیک از خلال بادام یا پودر پسته استفاده کنید تا زیبایی بیشتری داشته باشد.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط