املت مرغ با رب گوجه و لیمو
این غذا با طعم لذیذ و رنگ زیبا، به سرعت آماده میشود و میتوانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.
زمان تقریبی مطالعه:۱ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۳/۶
مرغ با رب گوجه و لیمو
این غذا با طعم لذیذ و رنگ زیبا، به سرعت آماده میشود و میتوانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.
مواد لازم:
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- ۲ تکه مرغ (سینه یا ران)
- ۱ عدد لیمو (عصاره)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۱ قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
- در یک تابه، روغن را گرم کنید و تکههای مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
- رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا رنگ رب باز شود.
- سپس لیمو را روی مخلوط فشار دهید و نمک و فلفل اضافه کنید. کمی آب (نصف لیوان) برای تهیه سس بریزید.
- درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغها به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
- سپس تخممرغها را به آرامی روی مخلوط شکسته و درب را بگذارید تا تخممرغها نیمپز شوند.
- غذا را با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.