بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است که با طعمی ملایم و کرمی برای مهمانی‌ها یا صرف وعده‌های غذایی روزانه عالی است.

بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است که با طعمی ملایم و کرمی برای مهمانی‌ها یا صرف وعده‌های غذایی روزانه عالی است.

مواد لازم:

  • اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
  • ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
  • گردو ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. اسفناج‌ها را به دقت شسته و در آب در حال جوش به مدت ۲ دقیقه بپزید سپس آبکشی کنید.
  2. پس از سرد شدن، اسفناج‌ها را خوب بچلانید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  3. در یک کاسه، اسفناج را با ماست، سیر رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  4. در تابه، کره را ذوب کنید و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید، سپس مخلوط اسفناج را برای طعم‌دهی در تابه بگذارید.
  5. بعد از کمی تفت دادن، بورانی را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل گردو را روی آن بپاشید.
  6. سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط