ایرانیخورشت
خورشت مرغ و شنبلیله
خورشت مرغ و شنبلیله یک خورشت خوشمزه و معطر ایرانی است که با کدو و ادویههای خوشبو تهیه میشود.
زمان تقریبی مطالعه:۱ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۱/۳۱
خورشت مرغ و شنبلیله
خورشت مرغ و شنبلیله یک خورشت خوشمزه و معطر ایرانی است که با کدو و ادویههای خوشبو تهیه میشود.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم مرغ
- ۲۵۰ گرم شنبلیله تازه یا خشک
- ۲ عدد کدو (به صورت حلقهای برش داده شده)
- ۲ عدد پیاز بزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ۴ لیوان آب
طرز تهیه:
- پیازها را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
- زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- مرغها را به مخلوط پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
- شنبلیله (خشک یا تازه) را به مرغ اضافه کنید و سپس آب را بریزید.
- درب قابلمه را بگذارید و بگذارید خورشت با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزد.
- بعد از یک ساعت، کدوها را به خورشت اضافه کنید و بگذارید به پخت ادامه دهد.
- در آخر طعم آن را با نمک، فلفل و دارچین تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید.
خورشت شما آماده است! آن را با برنج زعفرانی سرو کنید. نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.