ایرانی

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعم لذیذ بادمجان و مواد تازه تهیه می‌شود و بسیار دلچسب است.

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعم لذیذ بادمجان و مواد تازه تهیه می‌شود و بسیار دلچسب است.

مواد لازم:

  • ۲ عدد بادمجان بزرگ
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد سیب زمیینی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع

طرز تهیه:

  1. بادمجان‌ها را از وسط نصف کرده و در آب نمک بخیسانید تا تلخی آنها گرفته شود.
  2. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. گوجه فرنگی‌ها را ریز خرد کرده و به پیاز و سیر افزوده و کمی تفت دهید.
  4. سیب‌زمینی را ریز خرد کرده، به مخلوط اضافه کنید و بگذارید نیم‌پز شود.
  5. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.
  6. بادمجان‌ها را در قابلمه بچینید و مخلوط آماده شده را داخل آنها پر کنید.
  7. مقداری آب در زیر دلمه‌ها بریزید و درب قابلمه را بگذارید، سپس حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید.
  8. بعد از پخت، دلمه‌ها را سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط