ایرانی
دمیبرنج با گوشت و عدس
دمیبرنج با گوشت و عدس یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی ایرانی است که به راحتی تهیه میشود و طعمی لذیذ دارد.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۸/۱۵
دمیبرنج با گوشت و عدس
دمیبرنج با گوشت و عدس یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی ایرانی است که به راحتی تهیه میشود و طعمی لذیذ دارد.
مواد لازم:
- ۲ پیمانه برنج
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ پیمانه عدس
- ۲ عدد سیبزمینی
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا عدس را در آب خیس کنید و سپس آن را بپزید تا نرم شود.
- پیاز را خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
- گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط گوشت اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
- برنج را شسته و با آب و نمک بپزید تا نیم پز شود.
- در یک قابلمه، برنج نیم پز، عدس پخته، و مخلوط گوشت را لایهلایه قرار دهید.
- سیبزمینیها را خلالی برش زده و روی برنج قرار دهید.
- مقداری آب (حدود ۱ تا ۱.۵ پیمانه) روی برنج بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد.
نکته مهم:
- میتوانید برای طعم بهتر، کمی زعفران دمکرده نیز به برنج اضافه کنید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.