ایرانیپلو
زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب ایرانی است که طعم دلپذیر زعفران و ترشی زرشک آن را خاص میکند.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۲/۳۰
زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب ایرانی است که طعم دلپذیر زعفران و ترشی زرشک آن را خاص میکند.
مواد لازم:
- ۲ پیمانه برنج
- ۴۰۰ گرم مرغ (سینه یا ران)
- ۱ پیمانه زرشک
- ۲ عدد پیاز بزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۲ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- ۳-۴ عدد خلال بادام یا پسته (برای تزئین)
طرز تهیه:
- برنج را چند ساعت قبل در آب خیس کنید و بعد از خیساندن آبکش کنید.
- پیازها را خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- مرغها را به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که دو طرف مرغها طلایی شوند سرخ کنید. نمک و فلفل را به مرغها اضافه کنید.
- کمی آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مرغها جوش بیایند و بپزند.
- در ظرف دیگری برنج را با آب و مقداری نمک بپزید. بعد از نیم پختن آبکش کنید.
- زرشک را با کمی آب و شکر (در صورت تمایل) تفت دهید و سپس زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید.
- برنج را در یک قابلمه با لایههای زعفران و زرشک و مرغ به صورت لایه لایه بریزید و دم بگذارید.
- بعد از حدود ۳۰ دقیقه غذا را سرو کنید و با خلال بادام یا پسته تزئین کنید.
نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.