ایرانیپلو

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب ایرانی است که طعم دلپذیر زعفران و ترشی زرشک آن را خاص می‌کند.

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب ایرانی است که طعم دلپذیر زعفران و ترشی زرشک آن را خاص می‌کند.

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۴۰۰ گرم مرغ (سینه یا ران)
  • ۱ پیمانه زرشک
  • ۲ عدد پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • ۳-۴ عدد خلال بادام یا پسته (برای تزئین)

طرز تهیه:

  1. برنج را چند ساعت قبل در آب خیس کنید و بعد از خیساندن آبکش کنید.
  2. پیازها را خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که دو طرف مرغ‌ها طلایی شوند سرخ کنید. نمک و فلفل را به مرغ‌ها اضافه کنید.
  4. کمی آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مرغ‌ها جوش بیایند و بپزند.
  5. در ظرف دیگری برنج را با آب و مقداری نمک بپزید. بعد از نیم پختن آبکش کنید.
  6. زرشک را با کمی آب و شکر (در صورت تمایل) تفت دهید و سپس زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.
  7. برنج را در یک قابلمه با لایه‌های زعفران و زرشک و مرغ به صورت لایه لایه بریزید و دم بگذارید.
  8. بعد از حدود ۳۰ دقیقه غذا را سرو کنید و با خلال بادام یا پسته تزئین کنید.

نوش جان!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط