سالاد

سالاد گرم قارچ صدفی و بروکلی

این سالاد سالم و خوشمزه به سرعت آماده می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

1
۱۴۰۴/۱/۳۱

سالاد گرم قارچ صدفی و بروکلی

این سالاد سالم و خوشمزه به سرعت آماده می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

مواد لازم:

  • ۲۰۰ گرم قارچ صدفی
  • ۱ پیمانه کلم بروکلی
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۱ پیمانه سبزیجات تازه (مثل ریحان و نعناع)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. قارچ‌های صدفی را تمیز کنید و به قطعات کوچک برش دهید.
  2. کلم بروکلی را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در آب جوش به مدت ۲-۳ دقیقه بپزید تا ترد شود.
  3. در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و قارچ‌ها را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
  4. گوجه‌فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید و به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شود.
  5. سپس کلم بروکلی پخته شده و سبزیجات تازه را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱-۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  6. نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  7. سالاد را در ظرف سرو بکشید و داغ سرو کنید. نوش جان!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط