ساندویچ قارچ و پنیر

این ساندویچ خوشمزه و سریع با ترکیب قارچ، گوجه و پنیر تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای گیاه‌خواران است.

ساندویچ قارچ و پنیر

این ساندویچ خوشمزه و سریع با ترکیب قارچ، گوجه و پنیر تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای گیاه‌خواران است.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۱ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۱۰۰ گرم پنیر (پنیر موزارلا یا هر پنیر دلخواه)
  • ۲ عدد نان تست
  • ۱ عدد هویج

طرز تهیه:

  1. ابتدا قارچ‌ها را تمیز کرده و به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  2. گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  3. هویج را رنده کنید.
  4. در یک تابه، کمی روغن بریزید و قارچ‌ها را به آن اضافه کنید. آنها را تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
  5. نان تست‌ها را روی یک سطح صاف قرار دهید و روی هر کدام از آنها مقداری از قارچ‌های تفت داده شده، حلقه‌های گوجه‌فرنگی و هویج رنده شده بریزید.
  6. در نهایت، پنیر را روی مواد قرار دهید و ساندویچ‌ها را در تابه سرخ کنید تا پنیر ذوب شود و نان طلایی شود.

نکته مهم:

  • می‌توانید برای طعم بهتر، کمی ادویه مثل نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط