ایرانی
سبزی پلو با ماهی
یک غذا خوشمزه و سنتی ایرانی که ترکیبی از برنج معطر و سبزیجات تازه با طعم لذیذ ماهی است. مناسب برای هر مراسم و مهمانی!
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۳/۹
سبزی پلو با ماهی
یک غذا خوشمزه و سنتی ایرانی که ترکیبی از برنج معطر و سبزیجات تازه با طعم لذیذ ماهی است. مناسب برای هر مراسم و مهمانی!
مواد لازم:
- برنج: ۳ پیمانه
- سبزی پلو (تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز): ۴۰۰ گرم
- ماهی (قزل آلا یا سفید): ۴۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- زعفران دمکرده: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
- لیمو عمانی: ۲ عدد (اختیاری)
طرز تهیه:
- برنج را از قبل با آب سرد خیس کنید و چند ساعت بگذارید خیس بخورد.
- در یک قابلمه بزرگ، آب را بجوشانید و برنج خیس شده را به آن اضافه کنید. بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد، سپس آبکش کنید.
- در یک تابه، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس ماهی را به آن اضافه کنید و هر طرف را کمی سرخ کنید. نمک، فلفل و زعفران را به ماهی اضافه کنید و بگذارید بپزد.
- در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و برنج را به صورت لایهلایه همراه با سبزی پلو و کمی زعفران دمکرده روی آن قرار دهید. یک تا دو لیوان آب اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
- وقتی برنج کاملاً پخته شد، آن را با ماهی سرو کنید. در صورت تمایل، لیمو عمانی را روی ماهی بچینید. نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.