سوپ
سوپ جو با گوشت دنده گوسفندی
این سوپ خوشمزه و مقوی، ترکیبی از دنده گوسفندی و جو نرم است که مناسب خانوادههای پرجمعیت میباشد.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۲/۲۳
سوپ جو با گوشت دنده گوسفندی
این سوپ خوشمزه و مقوی، ترکیبی از دنده گوسفندی و جو نرم است که مناسب خانوادههای پرجمعیت میباشد.
مواد لازم:
- ۳۰۰ گرم دنده گوسفندی
- ۱ پیمانه جو
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۲ حبه سیر
- ۲ عدد هویج
- ۱ عدد سیبزمینی
- ۳-۴ پیمانه آب
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
- کمی نعناع خشک برای تزئین
طرز تهیه:
- ابتدا دندههای گوسفندی را با پیاز و روغن در قابلمه تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
- سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط را چند دقیقه تفت دهید.
- جو را که از قبل خیس کردهاید، به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- آب را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید خوراک به جوش بیاید.
- حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت بپزد تا گوشت نرم و جو پخته شود.
- در نیمه راه پخت، هویج و سیبزمینی را خلالی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
- در آخر، سوپ را امتحان کنید و در صورت نیاز نمک و ادویه اضافه کنید.
- سوپ را در ظرف سرو بکشید و با نعناع خشک تزئین کنید.
نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.