سیبزمینی تنوری با پنیر و تخممرغ
این غذا یک پیشغذای خوشمزه و بینالمللی است که با سیبزمینی و پنیر تهیه میشود و طعمی لذیذ دارد.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۵/۲۰
سیبزمینی تنوری با پنیر و تخممرغ
این غذا یک پیشغذای خوشمزه و بینالمللی است که با سیبزمینی و پنیر تهیه میشود و طعمی لذیذ دارد.
مواد لازم:
- ۴ عدد سیبزمینی بزرگ
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ فنجان پنیر پیتزا
- ۲ قاشق غذاخوری سس (به دلخواه)
- ادویههای مختلف (نمک، فلفل، زردچوبه و... به مقدار لازم)
طرز تهیه:
- سیبزمینیها را پوست کنده و به صورت خلالی برش بزنید.
- در یک قابلمه آب جوش، سیبزمینیهای خلالی را به مدت ۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند.
- پس از پخت، سیبزمینیها را آبکش کرده و در یک ظرف مناسب بریزید.
- تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. سپس به سیبزمینیها اضافه کنید.
- پنیر پیتزا و ادویههای مورد نظر را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ترکیب کنید.
- مخلوط را در یک سینی فر چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- سس را روی مخلوط بریزید و به دلخواه میتوانید مقداری پنیر بیشتر روی آن بپاشید.
- سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی و ترد شود.
نکته مهم:
- میتوانید برای طعم بهتر از ادویههای مختلف مانند پودر سیر یا پودر پیاز استفاده کنید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.