ماهی کبابی با طعم لیمو و سیر
این غذای خوشمزه و لذیذ، با عطر دلپذیر سیر و لیمو، گزینهای عالی برای مهمانیها و دورهمیهاست.
1
۱۴۰۴/۲/۱۰
ماهی کبابی با طعم لیمو و سیر
این غذای خوشمزه و لذیذ، با عطر دلپذیر سیر و لیمو، گزینهای عالی برای مهمانیها و دورهمیهاست.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم ماهی (فیله یا کامل)
- ۴ حبه سیر (خرد شده)
- ۱ عدد لیمو (عصاره و برشهای ریز)
- روغن زیتون
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زغال برای کباب کردن
طرز تهیه:
- ابتدا ماهی را شسته و خشک کنید.
- در یک کاسه، سیر خرد شده، عصاره لیمو، نمک، فلفل و مقداری روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
- این مخلوط را به آرامی روی ماهی زده و بگذارید نیم ساعت تا یک ساعت بماند تا طعمدار شود.
- زغال را روشن کرده و بگذارید خوب داغ شود.
- ماهی را روی کبابپز گذاشته و هر طرف آن را حدود ۵-۷ دقیقه کباب کنید تا طلایی و پخته شود.
- در نهایت با برشهای لیمو و سبزیجات تزئین کنید و به همراه نان یا برنج سرو نمایید.
نوش جان!
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.