ماهی کبابی با طعم لیمو و سیر

این غذای خوشمزه و لذیذ، با عطر دلپذیر سیر و لیمو، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

1
۱۴۰۴/۲/۱۰

ماهی کبابی با طعم لیمو و سیر

این غذای خوشمزه و لذیذ، با عطر دلپذیر سیر و لیمو، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست.

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم ماهی (فیله یا کامل)
  • ۴ حبه سیر (خرد شده)
  • ۱ عدد لیمو (عصاره و برش‌های ریز)
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زغال برای کباب کردن

طرز تهیه:

  1. ابتدا ماهی را شسته و خشک کنید.
  2. در یک کاسه، سیر خرد شده، عصاره لیمو، نمک، فلفل و مقداری روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  3. این مخلوط را به آرامی روی ماهی زده و بگذارید نیم ساعت تا یک ساعت بماند تا طعم‌دار شود.
  4. زغال را روشن کرده و بگذارید خوب داغ شود.
  5. ماهی را روی کباب‌پز گذاشته و هر طرف آن را حدود ۵-۷ دقیقه کباب کنید تا طلایی و پخته شود.
  6. در نهایت با برش‌های لیمو و سبزیجات تزئین کنید و به همراه نان یا برنج سرو نمایید.

نوش جان!

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط