نودل با قارچ و پنیر
این غذا یک ترکیب خوشمزه و بینالمللی از نودل و سبزیجات است که با پنیر پیتزا سرو میشود. طعم دلپذیر و عطر عالی آن شما را به وجد میآورد.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۶/۹
نودل با قارچ و پنیر
این غذا یک ترکیب خوشمزه و بینالمللی از نودل و سبزیجات است که با پنیر پیتزا سرو میشود. طعم دلپذیر و عطر عالی آن شما را به وجد میآورد.
مواد لازم:
- نودل
- قارچ
- پنیر پیتزا
- هویج
- گوجهفرنگی
- رب
- ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین)
طرز تهیه:
- در یک قابلمه آب را به جوش آورده و نودلها را طبق دستور روی بسته بپزید. سپس آنها را آبکش کنید.
- در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
- هویجها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید. سپس چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویجها هم نرم شوند.
- گوجهفرنگیها را خرد کرده و به مخلوط قارچ و هویج اضافه کنید. سپس رب گوجهفرنگی را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- ادویهها (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین) را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید کمی بپزد تا طعمها به هم ترکیب شوند.
- در آخر نودلهای پخته شده را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی هم بزنید.
- در مرحله آخر، پنیر پیتزا را روی نودلها بریزید و درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود.
نکته مهم:
- میتوانید برای تزئین از سبزیجات تازه مانند ریحان یا جعفری استفاده کنید تا طعم و ظاهر غذا بهتر شود.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.