پاستا با سس مرغ و سیر

این غذا ترکیبی خوشمزه از پاستا و مرغ با طعمی دلپذیر و کرمی است که به راحتی تهیه می‌شود.

پاستا با سس مرغ و سیر

این غذا ترکیبی خوشمزه از پاستا و مرغ با طعمی دلپذیر و کرمی است که به راحتی تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم پاستا
  • ۲۰۰ گرم مرغ (خرد شده)
  • ۱ لیوان شیر
  • نمک به میزان لازم
  • ۲ حبه سیر (خرد شده)
  • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا

طرز تهیه:

  1. ابتدا پاستا را در آب جوش به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
  2. در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که طلایی و پخته شوند، سرخ کنید.
  3. سیر خرد شده را به مرغ اضافه کنید و برای حدود یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
  4. سپس شیر را به مخلوط مرغ و سیر اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا کمی بجوشد.
  5. پاپریکا و نمک را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. در نهایت، پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
  7. غذا را در ظرف سرو بکشید و می‌توانید با کمی سبزی تازه تزئین کنید.

نکته مهم:

  • می‌توانید برای طعم بهتر، از پنیر رنده شده روی غذا استفاده کنید.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط