پاستا با سس مرغ و سیر
این غذا ترکیبی خوشمزه از پاستا و مرغ با طعمی دلپذیر و کرمی است که به راحتی تهیه میشود.
زمان تقریبی مطالعه:۲ دقیقه
تاریخ انتشار:۱۴۰۴/۴/۳۱
پاستا با سس مرغ و سیر
این غذا ترکیبی خوشمزه از پاستا و مرغ با طعمی دلپذیر و کرمی است که به راحتی تهیه میشود.
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم پاستا
- ۲۰۰ گرم مرغ (خرد شده)
- ۱ لیوان شیر
- نمک به میزان لازم
- ۲ حبه سیر (خرد شده)
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
طرز تهیه:
- ابتدا پاستا را در آب جوش به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
- در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که طلایی و پخته شوند، سرخ کنید.
- سیر خرد شده را به مرغ اضافه کنید و برای حدود یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
- سپس شیر را به مخلوط مرغ و سیر اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا کمی بجوشد.
- پاپریکا و نمک را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در نهایت، پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
- غذا را در ظرف سرو بکشید و میتوانید با کمی سبزی تازه تزئین کنید.
نکته مهم:
- میتوانید برای طعم بهتر، از پنیر رنده شده روی غذا استفاده کنید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.