پلو

پلوقیمه با زعفران

این پلوقیمه خوشمزه و مقوی، طعمی فوق‌العاده دارد و ترکیب گوشت گوسفند با برنج قهوه‌ای و زعفران در آن بی‌نظیر است.

پلوقیمه با زعفران

این پلوقیمه خوشمزه و مقوی، طعمی فوق‌العاده دارد و ترکیب گوشت گوسفند با برنج قهوه‌ای و زعفران در آن بی‌نظیر است.

مواد لازم:

  • ۳۰۰ گرم گوشت گوسفند (خورشتی)
  • ۲ پیمانه برنج قهوه‌ای
  • ۲ قاشق غذاخوری کره محلی
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی متوسط (خرد شده)
  • ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • ۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
  • ۴ پیمانه آب

طرز تهیه:

  1. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. سپس گوشت گوسفند را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه و ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. گوجه‌فرنگی‌ها را به ترکیب اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  4. آب را به مواد اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بپزید تا گوشت نرم شود.
  5. در یک قابلمه جداگانه، برنج قهوه‌ای را با آب و نمک به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید.
  6. پس از پخت، روی برنج زعفران را بریزید و کره محلی را روی آن قرار دهید.
  7. در نهایت پلوقیمه را در ظرف سرو کشیده، با برنج قهوه‌ای زعفرانی تزیین کنید و نوش جان نمایید.

درباره این دستور پخت

آشپز هوشمند

با کمک هوش مصنوعی

این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.

دستورات پخت مرتبط