کباب
کباب بال و پاچین مرغ با زعفران
کبابی خوشمزه و معطر که با ترکیب بال و پاچین مرغ و ادویه دودی کباب، یک تجربه لذیذ به ارمغان میآورد.
1
۱۴۰۴/۲/۱
کباب بال و پاچین مرغ با زعفران
کبابی خوشمزه و معطر که با ترکیب بال و پاچین مرغ و ادویه دودی کباب، یک تجربه لذیذ به ارمغان میآورد.
مواد لازم:
- 500 گرم بال مرغ
- 300 گرم پاچین مرغ
- 1 قاشق چایخوری زعفران دمکرده
- 2 عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
- 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 2 قاشق غذاخوری ادویه دودی کباب
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- چوب کباب (اختیاری)
طرز تهیه:
- بال و پاچین مرغ را با خرد کردن پیاز، زعفران دمکرده، سس مایونز، ادویه دودی، نمک و فلفل در یک کاسه مخلوط کنید.
- این مخلوط را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها خوب به خوراک بروید.
- مرغهای مارینه شده را به سیخ کشیده و روی کبابپز یا روی گریل با حرارت ملایم بپزید تا کاملاً پخته و طلایی شوند.
- کبابها را با برنج زعفرانی یا نان سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
درباره این دستور پخت
آشپز هوشمند
با کمک هوش مصنوعی
این دستور پخت با استفاده از هوش مصنوعی و بر اساس مواد غذایی و ترجیحات شما ایجاد شده است.